Veelgestelde vragen

Waarvoor kan ik bij Lovéba terecht?

Lovéba brengt de financiële risico’s van jouw onderneming in kaart en zorgt voor een passende oplossing. Zo kun jij je focussen op jouw corebusiness.

We helpen je bijvoorbeeld met een aansprakelijkheidsverzekering, het verzekeren van jouw bezit of werknemers.

Benieuwd welke verzekeringen jij nodig hebt? Neem contact met ons op!

Hoe kan ik Lovéba bereiken?

Telefoon: 085 016 3223
Lovéba is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

E-mail: algemeen@loveba.nl

Post: Lovéba Groep, Computerweg 22, 3542 DR Utrecht

Welke relatie heeft Lovéba met verzekeraars en/of financiële instellingen?

Wij zijn volledig onafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij in vrijheid en zonder contractuele verplichtingen financiële producten van de verzekeraars of financiële instellingen waar wij een agentschap of sub agentschap van hebben, kunnen adviseren.

Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Wij zijn niet in het bezit van aandelen van een verzekeraar of financiële instelling waarvoor wij bemiddelen.

Hoe worden wij beloond?

In het geval van een complex product zoals een AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering), is het wettelijk verboden om provisie te ontvangen. Hierbij wordt een jaarlijkse of eenmalige fee gerekend.

Wat kan ik van de dienstverlening van Lovéba verwachten?

Wij adviseren bij het vinden en afsluiten van het gewenste product. Wij doen zaken met de meest vooraanstaande verzekeraars waarvan wij de producten bij onze advisering betrekken. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf wie dat zijn, waardoor wij volledig vrij zijn in onze advisering.

Wij controleren de polis en de premie die de verzekeraar bij je in rekening brengt.

Tijdens de looptijd van de verzekering kun je uitleg krijgen over verzekeringen en wijzigingen doorgeven met betrekking tot de via onze bemiddeling afgesloten polissen en andere financiële producten.

Mocht je schade ondervinden dan ontvang je onze hulp en advies hoe verder te handelen.

Wij zullen je ook van dienst zijn nadat het door jouw gewenste financiële product is aangeschaft. Deze begeleiding kan bestaan uit beantwoording van algemene vragen over het betreffende product of aanpassing van het product vanwege gewijzigde omstandigheden

Ik ga andere activiteiten ondernemen en/of verhuizen, moet ik dit doorgeven?

Het is belangrijk dat je nieuwe activiteiten en het juiste (risico) adres op de polis vermeld staan. Graag neemt Lovéba je risico’s opnieuw met je door. Je kunt ons bereiken via 085 016 3223

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven voor mijn polis?

Een wijzing voor de polis kun je via de email of telefonisch doorgeven.

Hoe kan ik een schade doorgeven?

Heb je schade? Meld deze dan direct bij ons. Je kunt ons altijd bereiken via 085 016 3223, of neem contact op met jouw eigen risicospecialist.

Wil je de schade schriftelijk melden? Mail ons dan via algemeen@loveba.nl.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan Lovéba alles verzekeren?

Wij zeggen nooit nee, Lovéba kan de meest uiteenlopende zaken verzekeren. Het beste kun je contact met ons opnemen, dan gaan we gezamenlijk bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Kan ik ook particuliere verzekeringen bij Lovéba afsluiten?

Lovéba richt zich op de zakelijke verzekeringsmarkt. In combinatie met bedrijfsverzekeringen is het mogelijk om ook jouw particuliere verzekeringen bij ons onder te brengen.
Om te bekijken wat de mogelijkheden zijn kun je het beste contact met ons opnemen.