Onze werkwijze

“Wij kennen de risico’s die aan jouw organisatie verbonden zijn”

Er zijn zoveel verschillende markten, branches en doelgroepen. Het verschil tussen deze organisaties is erg groot. De risico’s die zij lopen zijn daardoor ook niet vergelijkbaar en om deze risico’s te kunnen dekken vereist dit ook diepgaande kennis en maatwerk. Lovéba beschikt over de benodigde kennis en kunde om de risico's van jouw organisatie boven tafel te krijgen en af te dekken.

Wij doen waar wij goed in zijn

Lovéba stelt ondernemers in staat om zich te richten op hun corebusiness door het geven van eenvoudig, helder en begrijpelijk verzekeringsadvies op een persoonlijk niveau. Zo ondersteunen we werkgevers bij het structureel verlagen van (arbeids)kosten. Dit doen we door preventief beleid en een duidelijke visie met betrekking tot risico’s op het gebied van aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid van medewerkers, sociale zekerheid en bedrijfscontinuïteit. We kijken naar verzuimreductie en -preventie, maar ook naar de continu wisselende wetgeving en daaruit voortvloeiende verplichtingen. Is er bijvoorbeeld goed nagedacht over de risico’s van een cyberaanval en wat dit doet voor een organisatie?

Hoe gaan wij te werk?

Het afdekken van risico's is voor ons maatwerk. Bij Lovéba kijken wij niet alleen naar de huidige situatie, maar voornamelijk naar de toekomst van jouw organisatie.
Lopen je huidige verzekeringen af en heb je geen tijd hierin te duiken? Je bent niet de enige. Laat ons meekijken! Wij bekijken of de verzekeringen aan de huidige wensen en wetgeving voldoen en geven onze eerlijke mening. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Goede gesprekpartner

Een schade is nooit leuk, zeker niet wanneer de verzekering niet alles dekt. Door op tijd te bekijken waar de risico’s van jouw organisatie liggen, kunnen deze tijdig voorkomen, beheerst en afgedekt worden.
Niet alleen met de organisatie, maar ook met de verzekeraar zoeken wij de dialoog op om de service van onze dienstverlening te optimaliseren. Wij weten hoe we in deze bureaucratische wereld spijkers met koppen moeten slaan.
Bij Lovéba vinden wij dat het onze taak is om inzicht te creëren in de behoefte van onze relaties en zo ervoor te zorgen dat zij bewust, zelfverzekerd en onbezorgd kunnen handelen.
Zo doen wij waar wij goed in zijn, jij ook?